Superblogeri 2019

O NADŠENEJ NEVESTE A MAJITEĽOVI AGENTÚRY

Priateľstvo medzi zakladateľmi, Miškou a Lukášom, začalo, ako inak, na svadbe. Nevesta Miška, ktorej srdce sa chvelo radosťou zo svadobných príprav, túžila (ako snáď každá z nás) po dokonalom svadobnom dni, jedinečnom a nezabudnuteľnom nielen pre ňu, ale aj pre hostí. Fotograf Lukáš vďaka dlhoročnému pôsobeniu na trhu so svojou svadobnou agentúrou LKstudio zas presne vedel, po čom ženy v bielom túžia.

Nehasnúca túžba Mišky byť súčasťou svadobných príprav aj po tom, čo ona svoje „áno“ už vyslovila, a Lukášove skúsenosti z tejto branže doviedli oboch k sledovaniu svadobných trendov, hľadaniu inšpirácií a možnostiam prinesenia niečoho čarovného zo zahraničia na Slovensko. Zrak im upútali veľké svietiace nápisy – písmená, vďaka ktorým vyzerali eventy či svadby veľkolepo a vznešenejšie. Už pár rokov, presne sedem, tak slovenské nevesty poznajú svietiace písmenká pod značkou Lovely Lights.

NEZABUDNUTEĽNÁ DEKORÁCIA

Vďaka kompletnej abecede a bohatej ponuke znakov, ako napríklad srdce či hashtag, si môžete z písmen vyskladať
čokoľvek vám napadne – od iniciálov novomanželov po celé slová. Pokiaľ vám bude aj napriek tomu v ponuke niečo
chýbať, môžete prísť aj s vlastným nápadom. Keďže Lovely Lights si navrhujú aj vyrábajú písmenká sami, tie vaše vysnívané vám vedia vytvoriť na zákazku. Kovová konštrukcia zabezpečuje stabilitu a odolnosť, takže nemusíte váhať ani v prípade, že plánujete svadbu v exteriéri. Biele LED svetielka je zas možné jednoducho vymeniť za farebné.

„Písmená sú vďaka svojim rozmerom skutočne neprehliadnuteľné, na druhej strane však aj náročnejšie na skladovanie. Tieto nároky zvyšuje aj fakt, že disponujeme celou abecedou a rôznymi znakmi aj viackrát, aby sme nemuseli žiadnej neveste povedať nie, aj keby mala mať svadbu v rovnaký deň ako ďalšie tri, ktorým budú naše písmená ozvláštňovať výzdobu,“ hovorí spoluzakladateľka značky, ktorá disponuje svojimi skladovacími priestormi v Bratislave a v Tesárskych Mlyňanoch.

„Pre veľký záujem neviest sme naše služby vylepšili o kuriéra. Vďaka nemu pocestovali písmenká po Slovensku aj do zahraničia. Naše služby máme v pláne ďalej rozširovať, dávať tak čoraz širšiemu okruhu neviest možnosť rozsvietiť svoju svadbu“ pokračuje Miška.

Ak ste nevestou, ktorá túži svoj svadobný deň rozžiariť a urobiť ho ešte osobitejší, svietiace písmená od Lovely Lights budú určite neprehliadnuteľné ako dokonalá súčasť vášho svadobného dňa, ktorý má byť pre všetkých nezabudnuteľný.

Sleduj nás aj tu!