Superblogeri 2019

Každoročne sa zúčastňujeme na svadobných výstavách, veľtrhoch, či prezentáciách organizovaných po celom Slovensku. Budúci novomanželia, a nielen tí, sa sem chodia inšpirovať, načerpať nápady, získať kontakty alebo si rovno dohodnúť dodávateľa na ich veľký deň.

Na týchto podujatiach si môžete vypočuť aj hudbné vystúpenia, uvidieť tradičné folklórne súbory s ukážkou ich čepčenia, kozmetické a vlasové trendy, ponuky snubných prsteňov, prehliadky svadobných a spoločenských šiat a iné trendy využiteľné na svadbách. Často sa môžete strtnúť so súťažami, v ktorých môžete získať hodnotné ceny v podobe voucherov a zliav.

Využitie našich svietiacich písmen na svadobných výstavách vytvorilo zaujímavý vizuálny prvok. Písmená sme využili pri vstupoch na privítanie návštevníkov a tým prilákali aj vyšší počet ľudí. Taktiež boli súčasťou našich stánkov, aby nás záujemcovia ľahšie našli.

Výstavy, na ktorých ste nás mohli stretnúť:

Perfect Wedding Bratislava – Svadobná výstava …trochu inak https://www.perfectweddingvystava.sk/

Svadobná výstava v Meridiana Bojnice https://meridianabojnice.sk/

DOD AZUL Hotel & Restaurant Partizánske https://azul.sk/

Svadobná výstava Zámok Topoľčianky https://www.zamok-topolcianky.sk/main.php?lang=sk

Na nitrianskej svadbe Synagóga Nitra https://www.facebook.com/Nanitrianskejsvadbe/

Tak sa neváhajte chodiť inšpirovať, možností je veľa a je len na vás, akej výstavy sa zúčastníte a pri výbere tých správnych dodávateľov budeme držať palce 🙂

Sleduj nás aj tu!